Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στάθης Φουντουκίδης υπ. βουλευτής ΝΔ Πέλλας: Ζητώ από όλες και όλους σας να δώσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ την μάχη της ΠΡΟΟΔΟΥΑποτελεί τιμή για εμένα, η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετέχω μέσα από το Μητρώο Στελεχών, μαζί με άξια στελέχη, σε έναν κρίσιμο αγώνα για το μέλλον της πατρίδας μας.

Έχω επιλέξει να πραγματοποιήσω έναν προεκλογικό αγώνα με την μικρότερη δυνατή ενόχληση των συμπολιτών μας, δίχως φασαρία, δέσμευση δημόσιων χώρων και άσκοπη χαρτούρα. Μόνο τα απολύτως αναγκαία. Και αυτό γιατί πιστεύω βαθιά σε μια διαφορετική πολιτική κουλτούρα. Αυτή των έργων, της προσωπικής επαφής και των καθαρών λόγων. Όχι του εντυπωσιασμού και της εύκολης κουβέντας.

Μετά την πολυετή κρίση και την «λαίλαπα» Σύριζα, η Πέλλα μας χρειάζεται ώθηση από υγιείς, ειλικρινείς και άφθαρτες δυνάμεις που έχουν την γνώση, τον δυναμισμό και την όρεξη να προσφέρουν.

Μια Πέλλα που χρειάζεται Νέα Πνοή, Όραμα και Διάθεση για πολλή και σκληρή δουλειά.

Ζητώ από όλες και όλους σας να δώσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ την μάχη της ΠΡΟΟΔΟΥ με ενθουσιασμό, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, για να βελτιώσουμε την ζωή τη δική μας και των παιδιών μας.

Για μια Πέλλα καλύτερη. Μια ΠΕΛΛΑ πιο ΦΩΤΕΙΝΗ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment