Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήρια επιστολή του Α.Π.Σ. "ΚουΠα" ΚΙΛΚΙΣ


Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. "ΚουΠα" ΚΙΛΚΙΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον πρώην προπονητή του ΣΥΜΕΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

O Συμεών Παπαδόπουλος ήταν μαζί μας από την πρώτη μέρα της τριετούς μας παρουσίας σαν προπονητής στην Ακαδημία μας, προσφέροντας με όλες του τις δυνάμεις ότι καλύτερο είχε για την πρόοδο του Συλλόγου. Αυτά τα χρόνια αγαπήθηκε από τους αθλητές και τους γονείς για τον ακέραιο χαρακτήρα του αλλά κυρίως με το ήθος του, στο δύσκολο έργο της εκπαίδευσης αλλά και της εκμάθησης των μυστικών του μπάσκετ στους μικρούς μας φίλους...!!

Δυστυχώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και η προπονητική σχέση του ΣΥΜΕΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με την "ΚουΠα" έφτασε στο τέλος της. Όχι όμως και η ουσιαστική του σχέση, μιας και ο ΣΥΜΕΩΝ θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας...!!! 

Η οικογένεια μας τον ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της αφού πλεόν είναι κομμάτι της ιστορίας μας κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Η διοίκηση του Συλλόγου του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του πορεία, ως προπονητής αλλά και παίκτης στον νεό του Σύλλογο Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ και

κάθε επιτυχία..!!

Εις το επανειδείν.....

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. "ΚουΠα" ΚΙΛΚΙΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.