Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πήρε και Καραμπά τα Γιαννιτσά (Αναγέννηση)


Ακόμα μια μεταγραφή , για την ομάδα των Γιαννιτσών (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) που κατάφερε να αποκτήσει ένα αξιόλογο αμυντικό, τον 24 χρόνο Γιάννη Καραμπά , που αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία στην ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου την προηγούμενη σεζόν.

Ο Ποδοσφαιριστής έχει πολλές συμμετοχές στην Γ’ εθνική κατηγορία γεμάτες ποδοσφαιρικά χρονιές, ενώ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Καραμπάς είναι 24 ετών (11/09/1995), ακραίος αμυντικός και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Παλαιοχώρι προηγήθηκε ο  Κιλκισιακός, ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και των ΑΠΕ Λαγκαδά, Αγροτικού Αστέρα ενώ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Α.Σ. (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ)  Γιαννιτσά θα προβεί τις επόμενες μέρες και στην ανακοίνωση και άλλων παικτών που έχει ήδη συμφωνήσει μαζί τους, σκοπός της ομάδας είναι η δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου που θα εμπνέει τους φιλάθλους της Πόλης και όχι μόνο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.