Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών διακρίθηκαν σε καλλιτεχνικό διαγωνισμό της Βουλής των Εφήβων


Πανελλήνιες διακρίσεις μαθητών του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό της Βουλής των Εφήβων 2018-19 στον Μουσικό Διαγωνισμό της Βουλής των Εφήβων 2018-19. 

Πιο συγκεκριμένα, δύο μαθητές του σχολείου της Β’ Τάξης διακρίθηκαν για τα τραγούδια τους, όπως επίσης και δύο μαθήτριες οι οποίες συμμετείχαν στα τραγούδια αυτά. 
Να σημειωθεί ότι όλοι οι διακριθέντες θα λάβουν έπαινο σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ΚΔ΄ Συνόδου στην Αθήνα, στο διάστημα από 2 έως 6 Σεπτεμβρίου 2019.


Δήλωση της Δντριας και των καθηγητών
Η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, Ελένη Πισμίση και ο Σύλλογος Διδασκόντων έκαναν την παρακάτω δήλωση:
«Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές της Β΄ τάξης του Λυκείου μας που διακρίθηκαν για τις δημιουργίες τους στον Μουσικό Διαγωνισμό της Βουλής των Εφήβων 2018-19 και θα λάβουν έπαινο σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ΚΔ΄ Συνόδου (Αθήνα 2-6 Σεπτεμβρίου 2019).

Οι διακριθέντες μαθητές μας είναι:
1. Τσούφης Πέτρος, δημιουργοί «Οι κλασσικοί» για το τραγούδι του «Μας φοβούνται» όπου συμμετέχει και η μαθήτριά μας Καλαιτζίδου Κυριακή και
2. Κυριαζής Γιώργος, δημιουργοί «Mkay Music» για το τραγούδι του «Όνειρα πολλά», όπου συμμετέχει και η μαθήτριά μας Καλαιτζίδου Μιχαέλα.»


Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων 
του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.