Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσωρινά εκτός εφημερίας η Γυναικολογική-Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας


Ενημερώνουμε τους πολίτες που εξυπηρετούνται από το Γ.Ν. Πέλλας, Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας, ότι η Γυναικολογική-Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου μας δεν θα εφημερεύει για το διάστημα από 23-07-2019 μέχρι και 31-07-2019.
Το προσωρινό αυτό μέτρο κρίθηκε απαραίτητο λόγω της παραίτησης ενός επικουρικού ιατρού και της επικείμενης αποχώρησης της Διευθύντριας της κλινικής.
Ο επικείμενος διορισμός δύο νέων επικουρικών ιατρών δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί στην παρούσα φάση, λόγω προσωπικών κωλυμάτων.
Λαμβάνοντας υπ΄όψη πως το κύριο κριτήριο εξυπηρέτησης των πολιτών είναι η ασφαλής αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, το επιστημονικό Συμβούλιο αποφάσισε την εφημέρευση του τμήματος μέχρι 22-07-2019.Σε συνεννόηση των δύο κλινικών Έδεσσας-Γιαννιτσών, αποφασίσθηκε η ενεργός συνεργασία τους και από 23-07-2019 έως 31-07-2019 όλα τα επείγοντα  περιστατικά, οι τοκετοί και τα επείγοντα γυναικολογικά χειρουργεία, θα διεκπεραιώνονται από την αντίστοιχη κλινική των Γιαννιτσών.
Το ως άνω διάστημα η κλινική θα λειτουργεί με τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία. Καταβάλλονται προσπάθειες για την συντομότερη επίλυση του προβλήματος.
Επίσης σε γενικότερο επίπεδο ενημέρωσης σας γνωρίζουμε ότι έχει εγκριθεί προκήρυξη θέσης Επιμελητή Β΄ για την κλινική, ενώ έχει ήδη αιτηθεί και έγκριση για την προκήρυξη Διευθυντή της κλινικής.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ
Ν.Μ. ΕΔΕΣΣΑΣ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.