Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάκης Βασιλειάδης υπ. βουλευτής ΝΔ Πέλλας: Δηλώνω παρών στον αγώνα για την μεγάλη αλλαγή



Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη για μένα η απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, να με επιλέξει ως υποψήφιο Βουλευτή στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Γνωρίζοντας και υπηρετώντας, από τα φοιτητικά μου ακόμη χρόνια, την φιλοσοφία και τις αρχές που διέπουν την παράταξη μας, είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό από ένα βήμα όπως αυτό του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Δεν θα σταματήσω να προωθώ τα ζητήματα της Πέλλας, να διεκδικώ όποια ευκαιρία μπορεί να γίνει έργο προόδου, να αφουγκράζομαι και να μεταφέρω τα θέλω των συμπολιτών μου, τις ανάγκες των νέων, τα αυτονόητα δικαιώματα των συνταξιούχων, τη φωνή του ελεύθερου επαγγελματία.

Στον μεγάλο αγώνα απέναντι στο παλιό και αδύναμο που έχει κουράσει και απογοητεύσει, είμαι στην πρώτη γραμμή. Δηλώνω παρών στον αγώνα για την μεγάλη αλλαγή, αυτήν που η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν να φέρουν στη χώρα μας.

Σας θέλω κοντά μου, για να καταφέρουμε ΕΜΕΙΣ όσα μόνο ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούν! Γι’ αυτό ζητώ τη στήριξη σας σε έναν δρόμο μεγαλύτερο και διαφορετικό, για την Πέλλα έτσι όπως χρόνια τώρα την συζητάμε και την θέλουμε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment