Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σταδιακά θα αρχίσει η λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών


Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, ενημερώνει τους πολίτες της περιοχής ότι, στις 09.07.2019 είχαμε την παράδοση του Αξονικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο μας . Ήδη συνεχίζεται η διαδικασία συναρμολόγησης - σύνδεσης του Αξονικού Τομογράφου. 

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα ακολουθήσει έλεγχος ασφαλούς εγκατάστασης και λειτουργίας από την υπεύθυνη  ακτινοφυσικό, προκειμένου να δοθεί άδεια λειτουργίας. Με την περάτωση του ελέγχου, ειδικός εκπαιδευτής της εταιρείας, θα αρχίσει την εκπαίδευση  των Τεχνολόγων - Χειριστών του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος, η οποία θα διαρκέσει επί ένα μήνα τουλάχιστον, σύμφωνα με την υπογραφείσα Σύμβαση. 
Μετά τις πρώτες ημέρες, θα αρχίσει σταδιακά η υποβολή ασθενών των κλινικών, σε επιλεγμένα ελαφρύτερα περιστατικά, πάντα με την παρουσία  εκπαιδευτή. Σταδιακά, θα επεκταθεί η λειτουργία του και σε σοβαρότερα περιστατικά νοσηλευομένων.
     Η πλήρης λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου θα αρχίσει όταν είναι έτοιμο το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα να παρέχει πλήρες και άρτιες επιστημονικά απεικονίσεις.
   
Ο  ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της Ν.Μ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ
                          ΣΜΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.