Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον Αλμωπό ο Γιώργος Σγούρδας


Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Σγούρδα στη θέση του βοηθού προπονητή και προπονητή φυσικής κατάστασης.

Ο Γιώργος Σγούρδας είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A, είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. και κάτοχος διπλωμάτων της Σχολής Προπονητών Φυσικής Κατάστασης. Επίσης κατέχει το δίπλωμα της FIFA 11+ και Ανάλυσης-Scouting.

Ως προπονητής φυσικής κατάστασης εργάστηκε στην εφηβική ομάδα του Εθνικού Πυλαίας, της ΠΑΕ Κασσάνδρας (Β’ Εθνική), του ΑΣΚ Ολυμπιακού Βόλου (Β’ Εθνική) και της Αναγέννησης Γιαννιτσών (Γ’ Εθνική). Επίσης, τις περιόδους 2010-11, 2011-12, 2013-14, 2014-15, 2016-17, 2017-18 και 2018-19 συνεργάστηκε με τον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ ως προπονητής και προπονητής φυσικής κατάστασης.

Η Διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας εύχεται στον Γιώργο Σγούρδα καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει με υγεία και επιτυχίες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.