Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγωνιστικές και γραπτές δοκιμασίες διαιτητών ΕΠΣ Πέλλας


Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, ανακοινώνεται ότι όλοι οι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας υποχρεούνται προκειμένου να ενταχθούν στη διαδικασία αξιολόγησης και κατάταξης για τα πρωταθλήματα περιόδου 2019-2020 της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, να συμμετάσχουν στο ετήσιο τοπικό σεμινάριο όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό . Το σεμινάριο για την νέα αγωνιστική περίοδο , θα γίνει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:30 μ.μ.(ώρα προσέλευσης 15:00 μ.μ.) με τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό Διαιτησίας, γραπτά ΤΕΣΤ των διαιτητών, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Ν. Πέλλας στην Έδεσσα . 

Ακολούθως στις 17:00 θα πραγματοποιηθούν τα αγωνιστικά τεστ στο γήπεδο Πασά Τσαιρ . Υποχρεωτικά την ημέρα του σεμιναρίου θα υπογραφούν και οι νέες δηλώσεις από τους συμμετέχοντες για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και θα καταβληθεί ποσό 50 Ε για την προμήθεια των σημάτων από την ΕΠΟ. 
Υπενθυμίζουμε ότι οι διαιτητές μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΠ πρέπει μέχρι και την ημέρα του σεμιναρίου , να προσκομίσουν στην ΕΔ/ΕΠΣΠ :

α) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου
β) Γνωμάτευση – Οφθαλμολογική (οξύτητα όρασης και αντίληψης χρωμάτων) και Καρδιολογική από ιδιώτη ιατρό, ή ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο, για την κατάσταση της υγείας τους.
Υπενθυμίζεται στους αξιολογημένους διαιτητές που παίρνουν μέρος, στα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ να προσκομίσουν φωτοτυπία των ιατρικών γνωματεύσεων και ποινικού μητρώου, ενώ οι αξιολογημένοι παρατηρητές φωτοτυπία μόνο ποινικού μητρώου.
Η ύλη των εξετάσεων απ’ όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις των εξετάσεων, θα είναι μέσα από την ύλη του κανονισμού στο έγγραφο «Κανόνες του Παιχνιδιού 2019-2020» που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. Τα αγωνιστικά τέστ θα είναι όπως αυτά των αξιολογημένων ταχύτητες 40άρια και 75άρια αλλά σε χρόνους όρια τοπικών πρωταθλημάτων.

Διαιτητής ή Παρατηρητής , που δεν θα συμμετάσχει στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες της ΕΔ / ΕΠΣΠ, καθώς και δεν προσκομίσει το ποινικό μητρώο και ιατρικές γνωματεύσεις , δεν θα έχει δικαίωμα ορισμού σε αγώνες της ΕΠΣ Πέλλας.
Με την παρούσα αίρεται προηγούμενη ανακοίνωση της ΕΔ/ΕΠΣΠ για κατάθεση δικαιολογητικών μέχρι 20/8/2019 και μη προσκόμιση ποινικού μητρώου για διαιτητές και παρατηρητές. 
Παρακαλούμε για την έγκαιρη προετοιμασίας σας καθώς και την συμμετοχή σας. 

Για την Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Πέλλας 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.