Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μ. Χρυσοχοΐδης: Θρηνούμε για τα αθώα θύματα - Καθήκον μας να επανέλθει κανονικά η ζωή στη Χαλκιδική


«Θα εργαστούμε και τις επόμενες ώρες και μέρες έτσι ώστε να επανέλθει κανονικά η ζωή στην περιοχή», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στη διάρκεια έκτακτης σύσκεψης που έγινε στο δημαρχείο Νέων Μουδανιών μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή της Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 6 άτομα.
«Θα εργαστούμε και τις επόμενες ώρες και μέρες έτσι ώστε να επανέλθει κανονικά η ζωή στην περιοχή. Αυτό είναι το καθήκον μας. Είμαστε δω για να πούμε ότι όλοι μαζί συμπαραστεκόμαστε στη Χαλκιδική να θρηνήσουμε τα αθώα θύματα. Είμαστε εδώ για να πούμε ότι όλοι μαζί συμπαραστεκόμαστε στη Χαλκιδική να θρηνήσουμε τα αθώα θύματα και ταυτόχρονα να κλείσουμε πολύ γρήγορα τις πληγές και θα το κάνουμε γιατί αυτή είναι η αποστολή μας», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
Όπως είπε ο υπουργός «η σύσκεψη έχει στόχο να προσδιορίσει τα επόμενα βήματα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της κρίσης. 150 άτομα και 155 οχήματα ήταν διατεταγμένα από τη στιγμή που εκδόθηκε η προειδοποίηση για τα ακραία καιρικά φαινόμενα και 40 μηχανήματα της περιφέρειας και εκατό εργαζόμενοι ήταν σε ετοιμότητα για να προχωρήσουν στο έργο της διάσωσης και να απαντήσουν στις κλήσεις που δέχτηκαν».
Ο κ. Χρυσοχοϊδης διευκρίνισε ότι «δεν υπήρξαν πλημμυρικά φαινόμενα υπήρξαν πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων και αυτές προκάλεσαν και τον θάνατο των ανθρώπων».
Τέλος ζήτησε από όσους συμμετέχουν στη σύσκεψη διαχείρισης κρίσης να εργαστούν ώστε οι δρόμοι να είναι άμεσα προσβάσιμοι.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.