Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μένει στον Παναθηναϊκό η Ρούλα Μούλη


Η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού, που επέστρεψε στην Α1, ανανέωσε το συμβόλαιο της Πετρούλας Μούλη και η 34χρονη παίκτρια από την Αριδαία θα παραμείνει στην ομάδα και στη νέα σεζόν.

Την φανέλα του Παναθηναϊκού θα φοράει και στη νέα αγωνιστική περίοδο η Πετρούλα (Ρούλα) Μούλη. Η 34χρονη πάουερ φόργορντ ήταν ένα από τα σημεία αναφοράς της ομάδας στην περινή σεζόν όπου το τριφύλλι πήρε την άνοδο και επέστρεψε πίσω στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να την κρατήσει, η Μούλη ήθελε να μείνει και έτσι οι δυο πλευρές τα βρήκαν και η έμπειρη παίκτρια υπέγραψε νέο συμβόλαιο 1 έτους με τις πράσινες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και οι δηλώσεις της Μούλη:

«Συνεχίζει με το «τριφύλλι» η Μούλη!
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια της ομάδας μπάσκετ Πετρούλα Μούλη για την σεζόν 2019-20.

Η 34χρονη πάουερ φόργουορντ θα συνεχίσει να αποτελεί ένα από τα στελέχη που βασίζεται η ομάδα και στην Α1 και αναμένεται να βοηθήσει με την πολύτιμη εμπειρία της.

Η πλούσια αθλητική της καριέρα έχει τους εξής «σταθμούς» ως τώρα:
2000-03 Παναθλητικός Συκεών
2003-05 Πρωτέας Κορδελιού
2005-09 AΣ Siemens
2009-14 Άρης Θεσσαλονίκης
2014-15 Αναγέννηση Ν.Ρυσίου
2015-16 Τερψιθέα Γλυφάδας
2016-17 Παναθηναϊκός
2017-18 Δάφνη Αγίου Δημητρίου
2018-19 Παναθηναϊκός

Επιπλέον είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες U18, U20 και γυναικών.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Ρούλα Μούλη τόνισε:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα με τον Παναθηναϊκό. Όπως ξέρουμε όλοι ο ΠΑΟ είναι ένας τεράστιος Σύλλογος που θέλει να πρωταγωνιστεί παντού. Πέρυσι επαναφέραμε τον Σύλλογο στην Α1 κατηγορία και φέτος θα προσπαθήσουμε για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είναι η ομάδα εκεί που πρέπει. Θέλω να ευχαριστήσω για την ανανέωση την διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τον Μάκη Κουτσονικόλα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.