Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χωρίς προβλήματα αλλά (και πάλι) με κενά σε εφορευτικές επιτροπές εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Π.Ε. Πέλλας


Ομαλά και χωρίς προβλήματα ξεκίνησε από το πρωί και εξελίσσεται μέχρι τώρα η σημερινή εκλογική διαδικασία στην Π.Ε Πέλλας. 
Ωστόσο όμως, όπως και στις εκλογές του Μαϊου (ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές)  παρουσιάστηκαν κενά στις εφορευτικές επιτροπές και κανένα κενό δικαστικών αντιπροσώπων και έτσι, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τα δύο Πρωτοδικεία του Ν. Πέλλας (Έδεσσας και Γιαννιτσών) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην εξέλιξη της διαδικασίας.

Οι ελλείψεις στις εφορευτικές επιτροπές, τα μέλη των οποίων έχουν αντικατασταθεί από τους γραμματείς των δικαστικών αντιπροσώπων, δεν φαίνεται –μέχρι στιγμής τουλάχιστον- να προκαλούν καθυστερήσεις στην εκλογική διαδικασία.
Τέλος, σύμφωνα με την Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας, όλα εξελίσσονται ομαλά και δεν παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι στιγμής, στην εκλογική διαδικασία.

Υπενθυμίζουμε ότι τα Εκλογικά Τμήματα στην Π.Ε. Πέλλας είναι κατά 14 λιγότερα από τις εκλογές του Μαϊου (323 E.T. από 337 που ήταν), ενώ την ψήφο των πολιτών του νομού μας ζητούν συνολικά 68 υποψήφιοι βουλευτές από 18 κόμματα! 
Σχετικά με την σταυροδοσία, υπενθυμίζουμε ότι στην Π.Ε. Πέλλας μπορούμε να βάλουμε στο ψηφοδέλτιο της επιλογής μας από έναν μέχρι και δύο σταυρούς σε ισάριθμους υποψηφίους βουλευτές.

Πάντως όλα αναμένεται να «κυλήσουν» φυσιολογικά καθώς στους υπαλλήλους της Περιφέρειας αλλά και στους Δικαστικούς Αντιπροσώπους υπάρχει η γνώση και η πείρα λόγω και των τετραπλών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τον Μάϊο, ενώ, όπως τόνισε και η αν. Αντιπεριφεριάρχης Πέλλας, Αθηνά Αηδονά, «ο όγκος δουλειάς όπως και τα εκλογικά τμήματα είναι αυτή τη φορά λιγότερα». 

HE karatzova.com



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.