Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Dilek Koç στα Λουντέμεια 2019 στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας


Στο πλαίσιο της διεξαγωγής της ετήσιας τιμητικής εκδήλωσης, #ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ2019 η Dilek Koc, θα πραγματοποιήσει μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019, στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας.

Η Dilek Koç (Ντιλέκ Κοτς) και το συγκρότημά της θα μας ταξιδέψουν στα μουσικά αρώματα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, στους ρυθμούς των Βαλκανίων, στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης, στα Καφέ Αμάν της Σμύρνης, στα λιμάνια της Mαύρης Θάλασσας, στους οντάδες της Καππαδοκίας παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει να κάνει με την κοινή μουσική παράδοση και με τα κοινά διαχρονικά, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια των δύο λαών. Γεγονός που αποδεικνύει πως ο λαϊκός πολιτισμός αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς και όχι πεδίο αντιπαραθέσεων στην πολυτάραχη ιστορία της περιοχής μας.

Τραγούδια της προσφυγιάς, μελωδίες της Μικρασίας όπως την έζησε ο Μενέλαος Λουντέμης που γεννήθηκε στο χωριό Αγία Κυριακή της Γιάλοβας Αιγιαλού, τραγούδια της Θράκης, της Μακεδονίας, της Κεντρικής Ελλάδος και των νησιών μας, θα συνθέσουν μια μοναδική βραδιά με μουσικές, αρώματα και θύμισες μια άλλης εποχής κάτω απ'το αυγουστιατικο φεγγάρι.

Σας περιμένουμε!

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.