Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη 52χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης (φωτο)


Διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης 22 δενδρύλλια κάνναβης με ύψος έως τα 3,5 μέτρα
Συνελήφθη χθες (1 Αυγούστου 2019) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 52χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. 
Επίσης στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και ο 24χρονος γιος του, ο οποίος αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν στην αυλή της οικίας τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, συνολικά 22 δενδρύλλια κάνναβης με ύψος από 2,5 έως 3,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Τι μας νοιάζουν στην Πέλλα οι ειδήσεις του Κιλκίς που βάζετε συνέχεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας δειξουνε ντε το ποσο καλα κανει την δουλεια τους οι αστυνομια. Εχουνε κατακλεψει τον κοσμο κ αυτοι ασχολουνται με δεντρακια.Οδηγανε μεθυσμενοι κ ανηλικοι στους δρομους κ αυτοι 30 ατομα ψαχνουνε για φουντες. Μαλλον πολλα αμερικανικα εργα βλεπουνε κ την εχουνε δει fbi.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.