Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

5 καλοκαιρινά παπούτσια που σε κάνουν να ξεχωρίζεις (φωτο)



Πολλοί πιστεύουν ότι τα παπούτσια επηρεάζουν ελάχιστα την εμφάνιση μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ωστόσο αυτή η παραδοχή είναι εντελώς λανθασμένη, μιας και τα γυναικεία παπούτσια έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν και το πιο λιτό look. 
Στην αγορά μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία από διάφορα είδη παπουτσιών, από φλατ και loafers μέχρι πέδιλα και πλατφόρμες. Ανάλογα με το στιλ σου αλλά και τη προσωπικότητά σου, λαμβάνοντας υπόψη πάντα την περίσταση που θα τα φορέσεις, μπορείς να επιλέγεις κάθε φορά τα πλέον κατάλληλα παπούτσια. 

Η επιλογή μόνο εύκολη δεν είναι. Σίγουρα θα έχεις ανοίξει πολλές φορές την ντουλάπα σου και δεν θα ξέρεις ποιο ζευγάρι να βάλεις. Μάλιστα πολλές από εμάς, έχουμε τόσα παπούτσια που κάποια μένουν αφόρετα. Όχι γιατί δεν είναι ωραία ή μοντέρνα, αλλά γιατί συνηθίζουμε να επιλέγουμε παρόμοια παπούτσια. 
Επομένως, είναι πολύ σημαντικό, τόσο για τη διευκόλυνσή σου όσο και... για την τσέπη σου, να κάνεις έξυπνες επιλογές όταν αγοράζεις καινούρια παπούτσια για να έχεις πολλές λύσεις για κάθε έξοδο. 
Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα αποφασίσεις να επισκεφθείς ένα κατάστημα υποδημάτων, ηλεκτρονικό ή φυσικό, σου έχουμε 5 προτάσεις με καλοκαιρινά παπούτσια που θα σε κάνουν να λάμπεις!

Πέδιλο Mairiboo VERANO

Η γνωστή στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική της πορεία, Μαίρη Συνατσάκη, έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια την δική της κολεξιόν με παπούτσια για κάθε γυναίκα. Με σύγχρονη και πότε παιχνιδιάρικη πότε πιο κλασική γραμμή, η Mairiboo (έτσι είναι και το διαδικτυακό της όνομα), έφτιαξε και το συγκεκριμένο πέδιλο. Πρόκειται για ένα χειροποίητο και κομψό πέδιλο, με χοντρό τακούνι το οποίο είναι σχεδιασμένο. Φορώντας αυτό το πέδιλο μπορείς να κάνεις την έξοδό σου είτε σ’ ένα βραδινό event είτε όμως και σε πιο καθημερινές περιστάσεις. Με το κατάλληλο ντύσιμο, το πέδιλο αυτό μπορεί να φορεθεί κάθε ώρα της ημέρας.

Φλατ Sandals Mairiboo UTOPIA
Ένα ακόμη καλοκαιρινό παπούτσι της συλλογής της Mairiboo, αυτή τη φορά όμως ίσιο. Η λάμψη και το χρώμα του flat αυτού σανδαλιού της σειράς UTOPIA, είναι για εσένα που επιδιώκεις την άνεση σου. Αν θες να κυκλοφορείς από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να αλλάζεις κάθε φορά παπούτσια, τότε αυτό εδώ το σανδάλι πρέπει να μπει άμεσα στη συλλογή σου.

Φλατ σανδάλι Envie με χρυσή αγκράφα

Το δερμάτινο αυτό σανδάλι της Envie, υπόσχεται να σου προσφέρει άνεση και κομψότητα. Μπορεί η χρυσή αγκράφα που έχει να πιστεύεις ότι σε δεσμεύει για κάτι πιο επίσημο, αλλά ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που θα σε κάνει να το φοράς όποια ώρα της ημέρας το επιθυμείς. Εξάλλου καλοκαίρι είναι, και ένα από τα πράγματα που έχουμε ανάγκη είναι να μην σκεφτόμαστε πολύπλοκους συνδυασμούς και συνεχείς αλλαγές. Ένα απλό και elegant σανδάλι σαν το συγκεκριμένο σε απαλλάσσει από αυτό. 

Πέδιλο Envie BLOCK HEEL με στρογγυλή αγκράφα

Αν θες να εντυπωσιάσεις στις βραδινές σου εμφανίσεις το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του καλοκαιριού, μπορείς να επιλέξεις αυτό το ψηλοτάκουνο suede πέδιλο. Με το παπούτσι αυτό θα έχεις την ευκαιρία να αναβαθμίσεις το look σου, να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου αλλά και να μαγνητίσεις τα βλέμματα με ευκολία. 

Πέδιλο Envie BLOCK HEEL μεταλιζέ

Το πέδιλο αυτό ανήκει στην ίδια κατηγορία με το προηγούμενο παπούτσι, μιας και διαθέτει παρόμοια στοιχεία. Έχει και αυτό ψηλό τακούνι και η υφή του το κάνει ιδανικό για τις βραδινές εξόδους. Η διαφορά είναι ότι η παρουσία του μεταλιζέ το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό και είναι για εσένα που θες να τολμήσεις μια πιο τολμηρή αλλά και σικάτη εμφάνιση.
Είτε επιλέξεις ένα από τα παραπάνω ξεχωριστά ζευγάρια παπουτσιών, είτε περισσότερα για το καλοκαίρι, το σίγουρο είναι πως θα καταφέρεις να λάμψεις με την παρουσία σου, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία για αυτό. Δες τα ρούχα που έχεις στην κατοχή σου, σκέψου τους συνδυασμούς που θέλεις να κάνεις και διάλεξε έτσι τα ιδανικά ζευγάρια που θα σε ανανεώσουν. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.