Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζει ο Κωνσταντίνος Μόσχου στον ΜΑ Γιαννιτσών


Το Δ.Σ. του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Κωνσταντίνο Μόσχου.

Ο Κωνσταντίνος θεωρείται παίκτης «σημαία του Συλλόγου» αφού ανήκει στο δυναμικό του από το 1993. Χαρακτηρίζεται από την ηρεμία και τον έξυπνο τρόπο παιχνιδιού του αλλά και από το εξαίρετο ήθος του που γνωρίζουν εξάλλου όλοι οι συναθλητές του τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της κεντρικής Μακεδονίας.

Σαν αθλητής ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία από τις ακαδημίες του «Μέγα» και στην συνέχεια πήρε μέρος στα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Από δεκαπέντε ετών αγωνίζεται στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου με πολλές διακρίσεις και ανόδους κατηγοριών για των σύλλογο μας.

Η οικογένεια του «Μέγα» εύχεται στον Κωνσταντίνο να έχει υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.