Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα ύδρευσης της Τ.Κ. Λυκοστόμου στην Αλμωπία


Το Ν.Π.Ι.Δ  Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει όλους τους καταναλωτές της Τ.Κ. Λυκοστόμου ότι  την Παρασκευή  2 Αυγούστου προχωρήσαμε σε εργασίες για την αντικατάσταση της γεώτρησης ύδρευσης  η οποία είχε σοβαρή βλάβη, το Σάββατο 3 Αυγούστου βραδινές ώρες συνδέθηκε από τους συνεργάτες μας  η επισκευασμένη γεώτρηση ύδρευσης  και τέθηκε σε λειτουργία, με αυτόν τον τρόπο  αποκαταστάθηκε το πρόβλημα ύδρευσης  που υπήρχε στην Τ.Κ. για την κάλυψη όλων των αναγκών  σε όλες τις παροχές  ύδρευσης της Τ.Κ. Λυκοστόμου.
Υπενθυμίζουμε σε όλους τους πολίτες ότι τα προβλήματα ύδρευσης δημιουργούνται μόνο τους εαρινούς μήνες, λόγο του ότι με το πόσιμο νερό και από παροχές που είναι συνδεμένες με το δίκτυο  ύδρευσης χρησιμοποιούνται για άλλη χρήση όπως η άρδευση, δυστυχώς το φαινόμενο αυτό αυξάνατε συγκεκριμένες περιόδους  και  θα είναι καλό να σταματήσει, , εφιστούμε την προσοχή σας ότι σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υπάρχει επάρκεια πόσιμου νερού για όλες τις παροχές, τα κυριότερα προβλήματα υδροδότησης προέρχονται από την υπερκατανάλωση των ιδίων των πολιτών  οι οποίοι χρησιμοποιούν πόσιμο νερό για άρδευση και  δημιουργούν προβλήματα παροχής του πολύτιμου αγαθού σε άλλους συμπολίτες μας.
Για τους παραπάνω λόγους η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί ελέγχους σε παροχές ύδρευσης που χρησιμοποιούνται για άρδευση η για άλλη  επαγγελματική χρήση  σε όλες τις Τ.Κ.  του Δήμου μας με σκοπό να εγκαταστήσει υδρόμετρα σε όλες  τις παροχές  και να προχωρήσει σε κατάργηση παράνομων παροχών  για να περιορίσει το φαινόμενο.
Θα πρέπει να κατανοήσουν όλοι ότι το πολύτιμο αγαθό του  πόσιμου νερού  παρέχεται για την κάλυψη των βασικών αναγκών  μας,  και κατ’ επέκταση  για επαγγελματική χρήση μόνο ως πόσιμο και όχι για άρδευση όπως έχει παρατηρηθεί  τα τελευταία  χρόνια. 
Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 
Ευελπιστούμε για  την συνεργασία  όλων των πολιτών
Το Νερό είναι πηγή Ζωής και είναι υπόθεση όλων μας.
Με απεριόριστη εκτίμηση προς όλους 
Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α. Α Αλμωπίας 
Γεωργίου Χρήστος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μετά απο ένα μήνα χωρίς νερό ,διορθωσατε ένα πρόβλημα το οποίο έπρεπε να ειχε λυθεί απο την πρώτη μέρα,και έχετε το θράσος να το δημοσιεύσετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.