Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ


Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League με τον Άγιαξ (13/08), ολοκληρώθηκε σήμερα (11/08).

Παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε και στην Θεσσαλονίκη, οι «ασπρόμαυροι» γυμνάστηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, με το ευχάριστο για τον Αμπελ Φερέιρα να ήταν η επιστροφή του Ελ Καντουρί σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Μετά τις ενοχλήσεις που είχε στην πλάτη, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό για τον αγώνα στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» με τον «Αίαντα».

Στην αποστολή, που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (12/08, 10:30), με προορισμό το Άμστερνταμ συμπεριλήφθηκαν οι ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο , Βαρέλα, Κρέσπο, Ινγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Ακπομ, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης, Στοχ.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην έδρα του Αγιαξ στις 20.00 (τοπική ώρα), ενώ νωρίτερα (19.00) ο Αμπέλ Φερέιρα και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα εκπροσωπήσουν την ομάδα στην καθιερωμένη (πριν από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις), συνέντευξη Τύπου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.