Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επτά νεκροί σε τροχαία τον Ιούλιο στην Κεντρική Μακεδονία


Επτά νεκροί είναι ο απολογισμός των συνολικά 54 τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκαν τον Ιούλιο του 2019, στην Κεντρική Μακεδονία, έναντι έξι τον αντίστοιχο μήνα του 2018, σε 48 τροχαία ατυχήματα. Από το σύνολο των 54 τροχαίων ατυχημάτων, τα επτά ήταν θανατηφόρα, τα τρία σοβαρά τροχαία και τα 44 ελαφρά, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας και αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων - δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν η υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, η απόσπαση προσοχής του οδηγού, η μη χρήση ζώνης ασφαλείας / προστατευτικού κράνους, η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και η παραβίαση της προτεραιότητας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.