Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοινώθηκαν τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τη νέα διοίκηση του δήμου Παιονίας!


Σε μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο ο νέος δήμαρχος Παιονίας, Κώστας Σιωνίδης, ανακοίνωσε -έναν μήνα πριν αναλάβει τη διοίκηση του δήμου- τα ονόματα όλων των στελεχών του που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης, ώστε να προετοιμαστούν-ενημερωθούν για να μην χαθεί ούτε μια ημέρα στο ξεκίνημά τους, την 1η Σεπτεμβρίου.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σιωνίδης τονίζει:

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου η παράταξη μας «Παιονία της Προόδου» κατέγραψε μια σημαντική νίκη, από την πρώτη μάλιστα Κυριακή,  που μας έδωσε και εντολή διοίκησης για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο  και   την πλειοψηφία των εδρών στην σύνθεση του επόμενου δημοτικού συμβουλίου. Στους περισσότερους δήμους της χώρας οι  διοικήσεις που έχουν εκλεγεί δεν έχουν την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και επίκειται μάλιστα νομοθετική ρύθμιση από την κυβέρνηση που θα εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία τους με μεταφορές αρμοδιοτήτων.


Η αυτοδιοικητική πρόταση που καταθέσαμε εμείς στις εκλογές και η μέχρι τώρα  συμμετοχή μας στα κοινά του τόπου μας   στηρίχτηκε  στην συναίνεση και σε διαδικασίες σύνθεσης.  Την συναίνεση και την συνεργασία, ανεξάρτητα από πλειοψηφίες, θα επιδιώξουμε και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο γιατί αυτό ζητούν κατά την γνώμη μας οι δημότες  και αυτό χρειάζεται ο δήμος για να λειτουργήσει σωστά. Είναι καιρός να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε. Οι εκλογές τελείωσαν και ο αντίπαλος πλέον είναι μόνο τα προβλήματα. Είναι υποχρέωση μας τώρα να αποτυπώσουμε ξεκάθαρα το που βρίσκεται ο δήμος σήμερα  και να στοχεύσουμε εκεί που θέλουμε να βρεθεί. Είναι υποχρέωση μας να ενημερώσουμε τους δημότες και να τους κάνουμε κοινωνούς της σημερινής κατάστασης, της προσπάθειας και της πορείας  που θα ακολουθήσουμε.

Τα  σοβαρότατα προβλήματα  που έχει ο δήμος σήμερα χρειάζονται μεγάλη και συντονισμένη προσπάθεια για να αντιμετωπισθούν. Για παράδειγμα το τελευταίο διάστημα βιώσαμε όλοι το πρόβλημα που υπήρξε με την αποκομιδή των απορριμμάτων που αποκαταστάθηκε προσωρινά με ενοικίαση, για ένα μήνα, ιδιωτικών οχημάτων. Αντίστοιχα προβλήματα δυσλειτουργίας για γραφειοκρατικούς ή άλλους λόγους υπάρχουν πολλά. 

Η νέα διοίκηση που  θα αναλάβει την 1η Σεπτεμβρίου δεν θα έχει το χρονικό περιθώριο  να ενημερωθεί και δεν θα έχει περίοδο χάριτος. Θα πρέπει να είναι σε θέση από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου να λύνει προβλήματα. Για να το πετύχουμε και να εξασφαλίσουμε την ταχύτερη και ομαλότερη  μετάβαση  πρέπει να εκμεταλλευτούμε το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί  ώστε να  ενημερωθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα από τους διοικούντες σήμερα αιρετούς και τους διοικητικούς υπαλλήλους των υπηρεσιών.

Ανακοινώνουμε από σήμερα 30 Ιουλίου 2019  τη σύνθεση  που θα έχει η νέα διοίκηση του δήμου Παιονίας, έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα η ενημέρωση και η προετοιμασία όλων.  

Θα προταθεί για πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου:  Καπουτζής Νικόλαος

Θα ορισθούν αντιδήμαρχοι

Οικονομικών-διοικητικών υπηρεσιών: Τζούρτζος Αθανάσιος
Τεχνικών έργων: Αδαμόπουλος Ιωάννης
Καθαριότητος & Ηλεκτροφωτισμού: Συμεωνίδης Ιωάννης
Παιδείας& δια βίου μάθησης με κατά τόπο αρμοδιότητα στην ΔΕ Γουμένισσσας:              Νίτσης Ευάγγελος
Γεωργίας & κτηνοτροφίας με κατά τόπο αρμοδιότητα στην ΔΕ Αξιούπολης:                Γεωργίτσαρος Γεώργιος
Πολιτικής προστασίας & εθελοντισμού με κατά τόπο αρμοδιότητα στην ΔΕ Ευρωπού: Αριζάνης Ηλίας

Θα προταθούν για πρόεδροι νομικών προσώπων

ΔΕΥΑΠ: Καραθόδωρος Χρήστος
Κοινωφελούς επιχείρησης: Μπαβέλης Αναστάσιος του Χρήστου
ΝΠΔΔ Παιδικών σταθμών & ΚΑΠΗ: Ναλμπάντης Τριαντάφυλλος

Θα ορισθούν εντεταλμένοι σύμβουλοι  

Σε θέματα Πρόνοιας-Κοινωνικής Προστασίας-Ισότητας των φύλλων και αρμόδια γραφείου Κέντρου Κοινότητας: Λιακοπούλου Ελένη.
Σε θέματα Πολιτισμού: Καρβουνιάρη Γαρυφαλλιά
Σε θέματα του Γραφείου Προστασίας Δημόσιας Υγείας: Παλάνη Μαρία

Κώστας Σιωνίδης
Νεοεκλεγείς δήμαρχος Παιονίας

Πηγή: eidisis.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.