Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Προϊσταμένη της Εφ. Α Πέλλας, Ελ. Τσιγαρίδα, μέλος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (Κ.Α.Σ.)


Ορίστηκαν τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου του υπουργείου Πολιτισμού που θα αντικαταστήσουν τα παραιτηθέντα μέλη για το υπόλοιπο της θητείας τους, μέχρι τις 22 Μαΐου 2020 (ημερομηνία λήξης της θητείας του Συμβουλίου). Στο Κ.Α.Σ. συμμετέχει ως μέλος η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας, Μπετίνα Τσιγαρίδα.

Το ΚΑΣ θα απαρτίζεται πλέον από:
1. Τον Διδασκάλου Γεώργιο του Σωκράτη, Μετακλητό Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού του ΥΠΠΟA, ως Πρόεδρο, αναπληρούμενο από τον Χατζηδάκη Παναγιώτη του Ιωάννη, αρχαιολόγο, Προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σάμου – Ικαρίας.
2. Τη Σβολοπούλου Ελένη του Γεωργίου, Νομική Σύμβουλο του Κράτους στο ΥΠΠΟΑ, αναπληρούμενη από την Γκαράνη Ευθυμία του Ευαγγέλου, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου στο ΥΠ.ΠΟ.Α.

3. Τη Βελένη Πολυξένη του Θεμιστοκλή, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΥΠΠΟΑ, αναπληρούμενη από τη Δελλαπόρτα Αικατερίνη-Μαρία-Ρόζα του Παύλου, αρχαιολόγο, Προϊσταμένη του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου.
4. Την Ανδρουλιδάκη Αμαλία του Βασιλείου,  Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αναστήλωσης Μουσείων και Τεχνικών Έργων του ΥΠΠΟΑ, αναπληρούμενη από τον Ξενάκη Αλέξανδρο του Δημητρίου, αρχιτέκτονα μηχανικό, Αναπληρωτή Ελλείποντος Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Προστασίας και Αναστήλωσης Νεωτέρων και Σύγχρονων Μνημείων του ΥΠ.ΠΟ.Α.
5. Την Κουμούση Αναστασία του Γεωργίου, αρχαιολόγο, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας αναπληρούμενη από τη Σίμωση Αγγελική του Γεωργίου, αρχαιολόγο, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ευβοίας.
6. Τη Βικάτου Ολυμπία του Σπυρίδωνος, αρχαιολόγο, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος αναπληρούμενη από τον Κανονίδη Ιωάννη του Ορφέα, αρχαιολόγο, Προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους.
7. Την Τσιγαρίδα Ελισσάβετ του Διομήδη, αρχαιολόγο, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας, αναπληρούμενη από την Μπάτζιου Ανθή του Αλέξανδρου αρχαιολόγο, προϊστάμενη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας.
8. Την Μπάνου Ελένη του Σπυρίδωνος, αρχαιολόγο, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών αναπληρούμενη από την Καραπαναγιώτη Άννα Βασιλική του Δημητρίου , αρχαιολόγο, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας.
9. Την Παπαδοπούλου Βαρβάρα του Νικολάου, αρχαιολόγο, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Άρτας αναπληρούμενη από την Σκρέκα Ανδρομάχη του Στέργιου, αρχαιολόγο, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καστοριάς
10. Τον Τιβέριο Μιχάλη του Ανδρέα, Ομότιμο καθηγητή Κλασικής Αρχαιολογίας - Ακαδημαικό, αναπληρούμενο από τον Κίσσα Κωνσταντίνο του Σπυρίδωνος, μόνιμο υπάλληλο με Α΄ Βαθμό του Κλάδου ΠΕ Αρχαιολόγων, ειδικότητας Προϊστορικών - Κλασικών του ΥΠ.ΠΟ.Α που κατέχει οργανική θέση στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας και επισκέπτη καθηγητή σε πανεπιστήμιο Αλλοδαπής.
11. Τον Σταμπολίδη Νικόλαο του Χρήστου καθηγητή Κλασικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, αναπληρούμενο από την Κρεμύδη Σοφία του Δημητρίου, Διευθύντρια Ερευνών Ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.
12.Την Πούλου Ναταλία του Μιχαήλ,  Αναπληρώτρια καθηγήτρια Βυζαντινής Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αναπληρούμενη από την Μουστάκα Αλίκη του Δημητρίου, Ομότιμη καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας
13. Την Κυπαρίσση - Αποστολίκα Αικατερίνη του Χρήστου, αρχαιολόγο, επίτιμη Διευθύντρια του ΥΠ.ΠΟ.Α, αναπληρούμενη από την Αραπογιάννη Ξένη του Θωμά, αρχαιολόγο, επίτιμη Διευθύντρια του ΥΠ.ΠΟ.Α.
14. Τον Κορρέ Εμμανουήλ του Ιωάννη, Ομότιμο Καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, αναπληρούμενο από την Μαλλούχου – Tufano, Φανή του Ευσταθίου, πρώην Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης.
15. Τον Κουμούση Βλάσιο του Κωνσταντίνου, πολιτικό μηχανικό, Καθηγητή Δομοστατικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, αναπληρούμενο από τον Σπυράκο Κωνσταντίνο του Χριστόφορου, πολιτικό μηχανικό, Καθηγητή Δομοστατικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
16. Την Γατοπούλου Ευγενία του Γεωργίου, επίτιμη Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης του ΥΠ.ΠΟ.Α, αναπληρούμενη από τον Πανέτσο Γεώργιο του Αχιλλέα, Καθηγητή Αρχιτεκτονικής και Αστικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Πατρών. 
17. Την Θεοδώρα Γαλάνη του Κωνσταντίνου, αρχιτέκτονα μηχανικό – πολεοδόμο − χωροτάκτη, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναπληρούμενη από την Χολέβα Ελένη του Γεωργίου, αρχιτέκτονα μηχανικό – πολεοδόμο, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Εφαρμογής Σχεδιασμού και Ελέγχου Δομημένου Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Χρέη Εισηγητή στο Συμβούλιο εκτελεί ο κατά περίπτωση αρμόδιος Προϊστάμενος της οικείας Διεύθυνσης ή ο κατά το νόμο ορισμένος αναπληρωτής του

 Χρέη Γραμματέων στο Συμβούλιο εκτελούν:
1. Η Ευπραξία Μεραμβελιωτάκη του Χαραλάμπους, αρχαιολόγος, ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που υπηρετεί στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, ως τακτική Γραμματέα, αναπληρούμενη από τη Ραυτοπούλου Μαρία του Γεωργίου, αρχαιολόγο, ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που υπηρετεί με διάθεση στη Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.
2. Ο Κωνσταντίνος Πασχαλίδης του Παναγιώτη, αρχαιολόγος, ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που υπηρετεί στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, ως τακτικό Γραμματέα αναπληρούμενο από την Σταματελοπούλου Δήμητρα του Γρηγορίου, αρχαιολόγο, ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που υπηρετεί στην Δ/νση Διαχείρισης Εθνικού Αρχείου Μνημείων, Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών Αγαθών.
3. Η Μαρία Χουσιάδα του Παναγιώτη, αρχαιολόγος, ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που υπηρετεί στη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, ως τακτική Γραμματέα, αναπληρούμενη από την Καρκάνη Αικατερίνη του Αριστείδη, αρχαιολόγο, ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που υπηρετεί με διάθεση στο Αυτοτελές Τμήμα Γραμματείας του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου και Συμβουλίου Μουσείων




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.