Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι γνωστοί ηθοποιοί της παράστασης «TOC TOC», τα Γιαννιτσά και ο πανέμορφος «Κάβουρας» στην Καλλιθέα Χαλκιδικής!



Γούρι στους συντελεστές και γενικά στην παραγωγή της θεατρικής παράστασης «TOC TOC» του Κώστα Σπυρόπουλου, έφεραν τα Γιαννιτσά, από όπου ξεκίνησε η καλοκαιρινή τους περιοδεία!

Αυτό «εξομολογήθηκαν» πρόσφατα στους Γιαννιτσιώτες ιδιοκτήτες του εστιατορίου "KAVOURAS SEA VIEW" Restaurant, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, Χρήστο Παπαδόπουλο και Ευγενία Παπασταθοπούλου.

Όλοι οι γνωστοί ηθοποιοί της παράστασης (Κώστας Σπυρόπουλος Δημήτρης Σταρόβας, Ναταλία Δραγούμη, Νίκος Πολυδερόπουλος, Φωτεινή Ντεμίρη και Αποστολία Ζώη), στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην Χαλκιδική, επέλεξαν για φαγητό το πανέμορφο εστιατόριο των παιδιών στην Καλλιθέα… και πολύ σωστά έπραξαν!

Αναφέρουν χαρακτηριστικά στην προσωπική τους σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) οι ιδιοκτήτες του «Κάβουρα», Χρ. Παπαδόπουλος και Ευγενία Παπασταθοπούλου:

«Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της θεατρικής παράστασης "TOC TOC" για την τιμή που μας έκαναν και παρευρέθηκαν στο εστιατόριό μας "KAVOURAS SEA VIEW" Restaurant στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Θυμίζουμε ότι η πρεμιέρα της παράστασης, ξεκίνησε από τα Γιαννιτσά και δήλωσαν ότι τους φέραμε πολύ γούρι. Μπράβο παιδιά ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και ό,τι καλύτερο!!!»

ΥΓ. Σημαντική η συμβολή για την φετινή επιτυχημένη πορεία του «Κάβουρα» οι παρουσίες του Βαγγέλη Παπασταθόπουλου και της Γιώτας Απαζίδου, που –μαζί με το έμπειρο προσωπικό του εστιατορίου- δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την εξυπηρέτηση των πελατών.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.