Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία στην UEFA του Λ. Αυγενάκη για τα προσβλητικά σχόλια στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Άγιαξ-ΠΑΟΚ


Στην UEFA απευθύνθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης,για τα προσβλητικά σχόλια  που έγιναν στην τηλεοπτική  μετάδοση του αγώνα Άγιαξ-ΠΑΟΚ. 

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, πληροφορήθηκε τα ατυχή, απαξιωτικά, σχόλια της ολλανδικής τηλεόρασης στη μετάδοση του αγώνα Αγιαξ - ΠΑΟΚ, για την οικονομική κατάσταση της χώρας λόγω της παρουσίας ημίγυμνων οπαδών στην εξέδρα και ζήτησε από την UEFA να μεταφέρει την ενόχληση μας και να μεριμνήσει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, για την ανασκευή τους», αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΓΑ.

Το θέμα δημιουργήθηκε από την απίστευτη ατάκα-«ευφηολόγημα» του Ολλανδού σχολιαστή της συνάντησης, ο οποίος βλέποντας τους φίλους του ΠΑΟΚ να τραγουδούν ημίγυμνοι είπε ότι «η ελληνική οικονομία πάει τόσο άσχημα, που κάποιοι δεν έχουν ρούχα να φορέσουν»!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.