Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεν «έσπασαν» τα ισόβια για το άγριο φονικό στην Άψαλο το 2015


Εκδικάστηκε χθες σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση με το άγριο φονικό στην Πέλλα πριν από τέσσερα χρόνια και δεν «έσπασαν» τα ισόβια για τον 29χρονο από την Άψαλο Πέλλας, ο οποίος τον Ιούλιο του 2015 είχε κατακρεουργήσει 65χρονο συγχωριανό του, για τα μάτια μιας γυναίκας.
Θύμα και δράστης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο διεκδικούσαν την ίδια γυναίκα, αν και ο νεαρός αρνήθηκε τη σχέση κατά την εκδίκαση τη Δευτέρα (16/09)… Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς του και του επέβαλε και πάλι ισόβια κάθειρξη.
Ο 29χρονος τον Ιούλιου το 2015, είχε σκοτώσει με βίαιο τρόπο 65χρονο συγχωριανό του, που διατηρούσε ερωτική σχέση με την πρώην ερωμένη του. Τη Δευτέρα (16/09) ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου, άλλαξε τους ισχυρισμούς του, αλλά δεν έπεισε τους δικαστές.

Άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου με σκυμμένο το κεφάλι. Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ούτε η μεταγενέστερη καλή συμπεριφορά και επέστρεψε στις φυλακές.
«Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του θύματος γιατί είχε παράνομη σχέση με την 50χρονη. Εκείνη ήταν παντρεμένη. Στο χωριό ακουγόταν πως κι εγώ είχα σχέση μαζί της, αλλά δεν είναι αλήθεια. Όταν πήγα στο σπίτι του, ήμουν θολωμένος είχα καταναλώσει αλκοόλ, είχα κάνει και χρήση ναρκωτικών. Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω, ήθελα μόνο να μιλήσουμε. Τον μπαλτά, τον είχα μαζί μου, γιατί φοβόμουν για τη σωματική μου ακεραιότητα», ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ο 29χρονος.
Πρωτόδικα, ο κατηγορούμενος, που είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση, χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά, είχε ισχυριστεί πως το θύμα έθιξε την τιμή και τον ανδρισμό του και είχε εμφανιστεί μετανιωμένος στο δικαστήριο, για την πράξη του.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Να σαπισει στη φυλακη ο κοπρος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε 12 χρονια το πολύ θα είναι αποφυλακισμένος, στην καλύτερη σε 6 θα είναι έξω!

      Διαγραφή
    2. Tωρα στις φυλακές οι μόνοι που σαπίζουν είναι οι εργαζόμενοι - δεσμοφύλακες,
      οι φυλακισμένοι το μάξιμουμ να κάτσουν μεσα είναι 12-14 χρονια και με νόμο Παρασκευοπούλου σε 8 και κάτω

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.