Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Το φαγητό στο Bardon Steaks & Cocktails άνοιξε ξανά και ο χειμώνας προμηνύεται δυναμικός!



Μετά από 5 μήνες απουσίας η κουζίνα στο Bardon Steaks & Cocktails, στα Γιαννιτσά, άνοιξε ξανά και το opening ήταν εντυπωσιακό! Ένα ολοκαίνουριο μενού έχει στηθεί για να ευχαριστήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! Γεύσεις από όλη την Ελλάδα είναι αυτές που κυριαρχούν στα πιάτα αλλά δεν λείπουν και οι Ευρωπαικές επιρροές! Ένα πολυδιάστατο μενού με έντονο το στοιχείο της γαστρονομίας θα σας καταπλήξει! 


Φυσικά, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την πλήρως ανανεωμένη λίστα κρασιού με ετικέτες από την Αυστραλία έως την Χιλή αλλά και την ολοκαίνουρια cocktail list που αποτελεί εδώ και καιρό ένα από τα σημεία κατατεθέν του μαγαζιού! Απολαύστε την βραδιά σας στην ανακαινισμένη αυλή του καταστήματος ή στον εσωτερικό του χώρο καθώς και τα δύο είναι έτοιμα να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές!





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.