Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλο διπλό του Αερωπού στην Δράμα


Ο Αερωπός ManDynamic αν και βρέθηκε μέχρι και με τέσσερα γκολ πίσω στο σκορ, κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και να επικρατήσει εκτός έδρας της Bianco Monte Δράμα 86 με σκορ 21-22.

Όπως τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα, έτσι ξεκίνησε και το φετινό για τον Αερωπό ManDynamic. Η ομάδα από την Έδεσσα πήρε σπουδαία νίκη στην Δράμα, αποδεικνύοντας ότι η τρίτη θέση την σεζόν 2018-2019 δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός.

Από την άλλη, η Bianco Monte Δράμα 86 πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις και παρά την ήττα, έκανε κατανοητό ότι έχει γίνει σημαντική δουλειά στην ομάδα ενόψει την νέας χρονιάς και τους υψηλούς στόχους.

Οι γηπεδούχοι ήταν ξεκάθαρα ανώτεροι στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης όπου και κατάφεραν να προηγηθούν έως και με τέσσερα γκολ, ενώ έδειχναν να ελέγχουν απόλυτα τον ρυθμό. Μάλιστα πήγαν στα αποδυτήρια όντας μπροστά με 13-9 στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Εδεσσαίοι έδειξαν να «γυρίζουν τον διακόπτη» και με κάποια μικρά σερί έφεραν το ματς στα ίσια, ενώ κατάφεραν να προσπεράσουν λίγο πριν το τέλος.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε από πλευράς Δράμας ο Τουνγκελίδης με 6 γκολ , ενώ από τον νικητή Αερωπό ο Μισαηλίδης ο οποίος πέτυχε 5 τέρματα.

BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 86 – ΑΕΡΩΠΟΣ MANDYNAMIC 21-22

Τα πεντάλεπτα: 3-0, 3-3, 7-6, 9-6, 11-8, 13-9, 14-13, 17-17, 18-18, 19-19, 21-21, 21-22

ΔΡΑΜΑ (ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ):Γουργούνης, Παπάζογλου, Αντάμοβιτς (4), Ντράσιτς (4), Τσιτσίγκος, Θωμίδης, Τουνγκελίδης (6), Κουρουτσίδης (2), Κοβογλανίδης (1), Χαϊτίδης (2), Κοτσαμαρίκογλου, Φραγκούλης, Παπάζογλου Α (2), Καφαντάρης, Γιαννακόπουλος, Σίνα

ΑΕΡΩΠΟΣ (ΠΗΛΑΛΙΔΗΣ): Αθανασίου, Τζουβάρας, Μαυροδουλάκης (1), Γάτσης, Τζουβάρας, Κράλλης (1), Θεοδωρόπουλος (4), Δημάκης (2), Μπάρμπας, Βαφείδης (3), Μισαηλίδης (5), Αποστολίδης (1), Κυριάκου (4), Λιόφης, Ροτζιός, Ολιβέιρα (1)

Δίλεπτα: 6 – 5
Πέναλντι:  3/4 – 2/3
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος, Τσάκωνας

Πηγή: e-handball.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.