Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξετάσεις Οδικών Μεταφορέων και Οδηγών Επικινδύνων Εμπορευμάτων στα Γιαννιτσά


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν σήμερα, 27.09.2019 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας  οι εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας  Επιβατών και Εμπορευμάτων. 
Στις εξετάσεις  που διοργανώθηκαν από το Τμήμα Μεταφορών Γιαννιτσών, της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Πέλλας συμμετείχαν υποψήφιοι οδικοί μεταφορείς από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει πρόγραμμα κατάρτισης Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης Μεταφορέων. 
Παράλληλα διεξήχθησαν οι εξετάσεις για την απόκτηση των Πιστοποιητικών  Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων Μεταφοράς Επικινδύνων Εμπορευμάτων (ADR)  όλων των κατηγοριών, καθώς και οι εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής άδειας ΕΔΧ (οδηγοί ΤΑΞΙ).
Το “Ινστιτούτο Μεταφορικών Σπουδών – ΣΕΚΑΜ –ADR” ευχαριστεί θερμα την εξεταστική επιτροπή του Τμήματος Μεταφορών Γιαννιτσών, για την άψογη διοργάνωση των εξετάσεων, όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και εύχεται σε όλους τους επιτυχόντες κάθε επιτυχία στο επάγγελμά τους. 
Με τιμή 

Στυλιανός Νανούδης
Δικηγόρος

Για το Ινστιτούτο Μεταφορικών Σπουδών και Μελετών
ΣΕΚΑΜ – ΣΕΚΟΟΜΕΕ

Με την υποστήριξη του
Δικηγορικό Γραφείο Θεοχάρη Αγγελίδη και Συνεργατών
Διδασκάλου 35α – Γιαννιτσά
Τ. 2382082780
Φ. 2382021512 
Facebook.com/grtransport
Greek-transport.blogspot.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.