Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με επιτυχία οι Φεστιβαλικές εκδηλώσεις της νεολαίας Έδεσσας (φωτο)



Για μια ακόμα χρονιά, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Έδεσσας,  έδωσε δυναμικά το παρόν στις Φεστιβαλικές εκδηλώσεις της νεολαίας, τις οποίες και πραγματοποιεί για έντεκα συνεχόμενα χρόνια στην πόλη.
Φέτος, επιλέχθηκε το θέμα της  επιστήμης της υγιεινής, που σύμφωνα με την ομιλήτρια Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Υγιεινολόγο με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Δημόσια Υγεία, Δημόσια Διοίκηση και Παιδαγωγικής κ. Καραντώνη Ελένη αποτελεί το βασικό τομέα πρόληψης για καλή υγεία.
Ταυτόχρονα, ο κόσμος που παραβρέθηκε στην εκδήλωση (αίθουσα Π.Ε. Πέλλας), είχε την δυνατότητα να θαυμάσει την επίδειξη των πολεμικών τεχνών, από τον Αθλητικό Σύλλογο Έδεσσας Μπιρόζης, που έχει χαρίσει στην περιοχή μας και στην χώρα τις Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διακρίσεις.
Στην ίδια εκδήλωση, τέλος συμμετείχε το χορευτικό του συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων «Σκέπη», που ενθουσίασε το κοινό με τις χορευτικές ικανότητες των μελών του.
Την επόμενη μέρα έγιναν επισκέψεις στα σχολεία της Έδεσσας, όπου και μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό για την υγιεινή.

Ο Πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ, Αντώνης Μπουρδάνης, με δήλωση του, τόνισε τα εξής: ‘’ Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ‘’Εκφράσου Ελεύθερα’’, δεν είναι μόνο η γιορτή για την νεολαία του τόπου.
Είναι το καθαρό στίγμα, της ίδιας της νεολαίας, που δείχνει ότι έχει φωνή και δυνατότητα παρέμβασης στα τοπικά δρώμενα.
Το ΤΟΣΥΝ, συνεχίζει να αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό για τον τόπο μας, την στιγμή που στις περισσότερες περιοχές της χώρας αυτός ο θεσμός, φθίνει χρόνο με τον χρόνο.
Εμείς είμαστε εδώ, για να θυμίζουμε σε όλους, ότι η νέα γενιά όχι μόνο υπάρχει, αλλά και δικαιούται να διεκδικεί ένα συμμετοχικό κομμάτι, στις δράσεις που αφορούν όλη την κοινωνία.’’

Το ΤΟΣΥΝ Δήμου Έδεσσας, ευχαριστεί τον Δήμο Έδεσσας και τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου, για την στήριξη του στις εκδηλώσεις.
Την ΔΗΚΕΔΕ και την Πρόεδρο Νατάσα Ιατρίδου. 
Την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και τον Αντιπεριφερειάρχη  Ιορδάνη Τζαμτζή.
Την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ελένη Καραντώνη για την συμμετοχή και συνεργασία της στην εκδήλωση.

Τον Αθλητικό Σύλλογο Έδεσσας και τους Αναστασία, Ιορδάνα, Σωτηρία και Πέτρο Μπιρόζη για την μακροχρόνια συμμετοχή  τους στο Φεστιβάλ.
Την  Πρόεδρο Δανάη Τριγωνάκη και τον χοροδιδάσκαλο Βαγγέλη Μπόγια του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων για την δεύτερη συμμετοχή του χορευτικού τμήματος στο Φεστιβάλ Νέων του Δήμου μας.
Τέλος, ευχαριστούμε που μας τίμησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτήρης Μούκας και Ευάγγελος Θωμάς καθώς και για τον συντονισμό τον Κωνσταντίνο Τσαβέα.

Ο Πρόεδρος
ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Έδεσσας
Αντώνης Μπουρδάνης
festedes
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.