Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εμφάνιση φιδιού στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Πέλλας αναστατώνει δασκάλους, γονείς και μαθητές


Η εμφάνιση φιδιού στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Πέλλας αναστάτωσε δασκάλους, γονείς και μαθητές, με αποτέλεσμα να ζητηθεί από τους αρμόδιους η άμεση παρέμβασή τους.
Το φίδι αντιλήφθηκαν μαθητές χθες το πρωί, την ώρα διαλείμματος των μαθημάτων τους και ενημέρωσαν την Διευθύντρια του σχολείου κ. Χανού, η οποία κινητοποιήθηκε αμέσως.

Όπως ενημερώνει σχετικά ο πρόεδρος της Κοινότητας Πέλλας, Βαγγέλης Τσακπινάκης, «πραγματοποιήθηκε αμέσως αυτοψία στο προαύλιο του σχολείου και η Σχολική Επιτροπή επιμελήθηκε του συμβάντος»:
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσακπινάκης, προς ενημέρωση των γονέων των μαθητών, οι οποίοι ανησύχησαν από το περιστατικό,  επισημαίνει τα εξής από την προσωπική του ιστοσελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:
«Προς ενημέρωση των γονέων του Δημοτικού Σχολείο για την παρουσία φιδιού στον προαύλιο χώρο:
Μετά από το τηλεφώνημα της κ. Διευθύντριας χθες το πρωί παραβρέθηκα άμεσα στον χώρο ώστε να πραγματοποιηθεί αυτοψία. Δεν βρέθηκε κάτι. Έπειτα σε συνεργασία με την κ. Διευθύντρια ενημερώθηκε η Σχολική Επιτροπή η οποία άμεσα ενεργοποιήθηκε και το ίδιο απόγευμα έστειλε ΑΡΜΟΔΙΟ συνεργείο με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΣΑ και επιμελήθηκε του συμβάντος (διότι δεν μπορούμε να ρίχνουμε ότι θέλουμε και να φαρμακώσουμε τον κόσμο).»




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.