Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγιασμός στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών ενόψει του νέου δικαστικού έτους


Τελέστηκε σήμερα στις 10.30 το πρωί, στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, αγιασμός με την ευκαιρία της έναρξης του νέου δικαστικού έτους.
Στον αγιασμό, ο οποίος τελέστηκε από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Γιαννιτσών, Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Σπυρίδη, παραβρέθηκε το Δ,Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, η πρόεδρος του Πρωτοδικείου και οι δικαστές, δικηγόροι και υπάλληλοι.
Ο πρόεδρος Χρήστος Τανάσκος και το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών εύχονται «καλή χρονιά σε όλους τους συναδέλφους, δικαστές και δικαστικούς υπαλλήλους, με υγεία και άψογη συνεργασία!!!»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ειμαστε το πιο χριστιανικο κρατος-Εθνος στην Ευρωπη ,με εντονη παρουσια Θρησκειας-Εκκλησιας,θρησκευτικα συμβολα,εκκλησακια,Ναους,μοναστηρια, λιτανειες κλπ. Εχουμε τον μεγαλυτερο αριθμο δικηγορων αναλογικα με τον πληθυσμο μας ,σε σχεση με αλλα μεγαλα Ευρωπαικα κρατη,.Περισσοτερους δικηγορους απο την Γαλλια, Γερμανια κλπ Ολοι αυτοι λοιπον οι δικηγοροι επιβιωνουν ,χαριν ενος πολυπλοκου δικαστικου-νομικου οπλοστασιου,που τους δινει δουλειες. Που σημαινει ,οτι η ψευδορκια-ψευτομαρτυρια παει συννεφο! Απο εμας τους χριστιανους-ορθοδοξους Ελληνες. Καντε αγιασμους και ευχελαια ,μηπως και σας φωτισει ο Θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλά στα απολυτήρια δεν θα αναγράφεται το θρήσκευμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο έτος αρχίζετε στις 24 Σεπτεμβρίου!!! Καλά περνάνε οι δικαστές μας... Εδω τα σχολεία άρχισαν στις 11 Σεπτεμβρίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.