Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγγραφές επιτυχόντων στο ΔΙΕΚ Έδεσσας


Σας ενημερώνουμε πως η ΟΡΙΣΤΙΚΗ εγγραφή των επιτυχόντων υποψηφίων στις ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ του ΙΕΚ Έδεσσας, ξεκινά τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 20:00 το απόγευμα.
Το ΙΕΚ Έδεσσας για να διευκολύνει την ομαλή ροή των εγγραφών θα δέχεται τα δικαιολογητικά των νέων σπουδαστών από το πρωί στις 10:00 πμ. μέχρι το απόγευμα στις 19:00 μμ. εκτός της τελευταίας ημέρας (Παρασκευή) που θα είναι ανοικτό μέχρι τις 20:00.

Δικαιολογητικά

Κατά την προσέλευσή τους στο ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ οι επιτυχόντες υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν:
• Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους.
• Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Πτυχίο ΤΕΕ Β’ Κύκλου, Πτυχίο ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ κ.λπ.) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ).
• Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια, εργασιακή εμπειρία).
• Εκτυπωμένο αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησής τους σε οριστική μορφή (με αριθμό πρωτοκόλλου). Ειδικά για όσους είναι στην κατηγορία των πολυτέκνων ή των τριτέκνων, λόγω επαναϋπολογισμού των μορίων τους, θα πρέπει να εκτυπώσουν εκ νέου την αίτησή τους!
Η ηλεκτρονική αίτηση εκτυπώνεται από την ιστοσελίδα:
https://diek.it.minedu.gov.gr
Σημειώνεται ότι το εκτυπωμένο αντίγραφο της αίτησης διευκολύνει τη διαδικασία εγγραφής. Ωστόσο, η μη προσκόμισή του δεν αποτελεί λόγο αδυναμίας εγγραφής, καθώς τα ΙΕΚ ήδη διαθέτουν καταλόγους με αναλυτικά στοιχεία επιτυχόντων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.