Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέλη του ΚΑΠΗ Έδεσσας στην Παναγία Σουμελά (φωτο)


Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, έγινε προσκύνημα από τα μέλη του ΚΑΠΗ Έδεσσας, στην Παναγία Σουμελά. Η θαυματουργή εικόνα της Θεοτόκου φτιαγμένη από το Τίμιο ξύλο, από τον Ευαγγελιστή Λουκά το 50 μ.Χ, στέκει αγέρωχη για πολλούς αιώνες και προκαλεί συγκίνηση και δέος. Ιδιαίτερο σύμβολο πίστης και πατρίδας για όλο το Ποντιακό πληθυσμό αλλά και για όλους τους πιστούς, έχει επισκεψιμότητα στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, στις πλαγιές του Βερμίου. 

Οι εκδρομείς θαύμασαν την ομορφιά του τοπίου και γεύτηκαν τον απογευματινό καφέ τους με ευχαρίστηση στο περιβάλλοντα χώρο. Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Δημήτριος Γιώγας, υποστηρικτής του θρησκευτικού τουρισμού, παρότρυνε τους ηλικιωμένους να συνεχίσουν αυτές τις αποδράσεις προσκυνηματικού χαρακτήρα και σε συνεργασία με την Κοινωνική λειτουργό κ. Σωτηρία Φιλούκατζη, υπόσχονται να συντονίσουν παρόμοιες εξορμήσεις στο επόμενο διάστημα.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.