Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανελλαδικές-επαναληπτικές: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες Ελλήνων εξωτερικού


Τις βαθμολογίες των μαθημάτων Γενικής Παιδείας, Ομάδων Προσανατολισμού, Ειδικών Μαθημάτων, καθώς και των Μουσικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων Ελλήνων του εξωτερικού, των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό και των Ελλήνων αποφοίτων ξένων λυκείων του εξωτερικού, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό  τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα εισαγωγής των εν λόγω υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευσης, καθώς και τις προθεσμίες εγγραφών τους στα Τμήματα και στις Σχολές επιτυχίας τους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.