Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έρχεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας


Στις προτεραιότητες του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εντάσσεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας, όπως επεσήμανε η αρμόδια υφυπουργός, Δόμνα Μιχαηλίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Βραδινή της Κυριακής».

«Στις ιδιωτικές επιχειρήσεις πλέον, αντί να βασιζόμαστε μόνο στις κλασικές μεθόδους επιτήρησης, θα υπάρχει μια ψηφιακή κάρτα, έτσι ώστε ο κάθε εργαζόμενος να μπορεί να αποζημιώνεται για τις ώρες και, πολύ περισσότερο, τις υπερωρίες που έχει κάνει στον τόπο εργασίας του» εξήγησε, μεταξύ άλλων.

Ουσιαστικά, όπως έσπευσε να διευκρινίσει,  «είναι μια κάρτα για να μην κρατούν αιχμάλωτους οι εργοδότες τους εργαζομένους τους».

Διαβεβαίωσε δε, ότι «κανένα επίδομα δεν κόβεται», ενώ τόνισε την ανάγκη να διασφαλιστεί ότι «τα επιδόματα που ήδη παρέχονται, λαμβάνονται απ’ όσους τα έχουν ανάγκη».

«Στην κατεύθυνση αυτή, σχεδιάζουμε και το ενιαίο μητρώο δικαιούχων, για να είναι σαφές πόσα και ποια επιδόματα εισπράττει κάποιος» επεσήμανε η κα Μιχαηλίδου.

Όσον αφορά, τέλος, το επίδομα των 2.000 ευρώ για τη γέννηση κάθε παιδιού, ξεκαθάρισε ότι από την παροχή θα εξαιρεθούν τα πολύ υψηλά εισοδήματα.

naftemporiki.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.