Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΣ Έδεσσας: Επίδειξη από μικρούς και μεγάλους αθλητές στα πλαίσια του Φεστιβάλ Νέων Δήμου Έδεσσας (φωτο)



Την περασμένη Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο φεστιβάλ νέων του δήμου Έδεσσας για 11η συνεχόμενη χρονιά. Ο Α.Σ. Έδεσσας έδωσε το παρών για άλλη μία χρονιά αποδεικνύοντας η πόλη μας έχει ενεργους νέους κάτι βέβαια που αποδεικνύει καθημερινά μέσα από το χώρο του αθλητισμού  και συγκεκριμένα των πολεμικών τεχνων, διαπλάθοντας υγιείς χαρακτήρες, δυναμικές προσωπικότητες, παιδιά με αυτοπεποίθηση και υψηλούς στόχους.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του συλλόγου αυτή την εμφάνιση και τους προπονητές που ανέλαβαν την προετοιμασία της επίδειξης Μπιρόζη Πέτρο και Μπιρόζη Σωτηρία.
Το θέμα  του φετινού φεστιβάλ ήταν η Υγεία .
Την έναρξη έκανε ο πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Αντώνης Μπουρδανης, τον δήμο εκπροσώπησε ο Μουκας Σωτήριος.  Τα συγχαρητήρια αξίζουν στην εισηγητρια του θέματος "YΓIEINH : ΠPOAΠAITOYMENO THΣ YΓEIAΣ? EΛENH A. KAPANTΩNH , MSc , Mpm YΓIEINOΛOΓOΣ, ΔIEYΘYNTPIA ΔΔΥΚΜ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ για την σύντομη αλλά πολύ περιεκτική ομιλία της.
Ακολούθησε η καταπληκτική επίδειξη των μικρών αθλητών του ταεκβοντό έπειτα το τμήμα του kick boxing και στη συνέχεια οι μεγάλοι μαθητές του tae-kwon-do.
Ενώ το φεστιβάλ έκλεισε με την εμφάνιση του σύλλογο καρκινοπαθών που που πάντα δηλώνουν το παρόν ενωμένοι και δυνατοί.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.