Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πώς το νέο κουμπί του Chrome θα διασώσει... τα νεύρα σας


Δεν υπάρχει άνθρωπος που να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και να μην του έχει συμβεί: έχετε ανοιχτές πολλές καρτέλες και από κάποια από αυτές ακούγεται μουσική ή ήχος. Προσπαθείτε να ανακαλύψετε ποιο είναι αλλά σας είναι αδύνατο. Ο ήχος σας τρελαίνει, αλλά δεν θέλετε να κάνετε σίγαση στα ηχεία του υπολογιστή. Τι κάνετε;

Πλέον η Google σας έχει έτοιμη τη λύση. Εγκατέστησε στον Chrome ένα κουμπί που σας επιτρέπει να σταματάτε και να συνεχίζετε τον ήχο του browser σας από οιαδήποτε καρτέλα βρίσκεστε, χωρίς να χρειαστεί να βρείτε σε ποια παίζει το βίντεο ή η μουσική.

Πώς γίνεται αυτό; Πρώτον, αναβαθμίζετε τον Chrome στην έκδοση 77 και στη συνέχεια σε μια καρτέλα χτυπάτε τη διεύθυνση «chrome://flags/». Από το μενού επιλέγετε το «Global Media Controls» και πιέζετε «Enabled». Πατήστε «Relaunch Now» και τώρα θα εμφανιστεί ένα κουμπί «Play/Pause».

Τώρα, κάθε φορά που ενοχλητικοί ήχοι βγαίνουν από κάποια καρτέλα, τους σταματάτε εύκολα με το πάτημα του κουμπιού αυτού, χωρίς να ψάχνετε το... θορυβώδες βίντεο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.