Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπός - Εδεσσαϊκός 1-0


Την έκτη νίκη κατά σειρά πανηγύρισε ο Αλμωπός Αριδαίας στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, παρουσία 700 περίπου φιλάθλων, απέναντι στον Εδεσσαϊκό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Με πολύ καλό καιρό και ιδανική ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους του Αλμωπού, οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη μπήκαν στο παιχνίδι και προσπάθησαν να επιβληθούν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Το παιχνίδι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε τον ρυθμό που αρμόζει σε ένα ντέρμπι ενώ λιγοστές ήταν οι φάσεις για τις δύο ομάδες.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και με τον κόσμο να εμψυχώνει την ομάδα να πετύχει ένα τέρμα οι παίκτες άλλαξαν την είκονα της αναμέτρησης και κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα το οποίο έμελλε να είναι το μοναδικό και αυτό που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Νικολίτσας ήταν αυτός που με έξοχη πάσα βρήκε τον Κωστούλα σε περίοπτη θέση με το τέρμα και πλάσαρε ψύχραιμα τον τερματοφύλακα του Εδεσσαϊκού. Έπειτα, το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό με τον Αλμωπό να έχει σπουδαίες ευκαιρίες να “τελειώσει” το παιχνίδι με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Ντόγου και Μεντή ενώ την απόκρουση του αγώνα πραγματοποίησε ο Μένιος όπου στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία και αποσόβησε τον κίνδυνο σε κεφαλιά του Μωυσίδη. 

Επόμενη αναμέτρηση για τον Αλμωπό την επόμενη Κυριακή στα Τρίκαλα Ημαθίας με την ομώνυμη ομάδα για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Οι διαιτητές: Βουρνέλης, Κουφός & Τσεχελίδης

Οι συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας:  Μένιος, Κιουλτζόπουλος (46’ Σαϊνατούδης), Μουτζούρης, Τζιμογιάννης, Μαγγίζης, Καζναφέρης (78’ Ελευθεριάδης), Ασλαμπάλογλου, Μεντής, Πέττας (73’ Ξόμπλιος), Νικολίτσας (62’ Ντόγος), Κωστούλας.

Εδεσσαϊκός:  Βασιλειάδης, Μαυρόπουλος (84’ Κασαπίδης), Κιόρτσης, Μωυσίδης, Πούπης, Καρατζάογλου, Παπουτσίδης (67’ Καράκουτης), Τούφας (84’ Πέτκος), Καραδήμος (54’ Παντελίδης), Μανιός, Τσολακίδης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.