Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έγινε στη Θεσσαλονίκη η παρουσίαση του βιβλίου «Με τα μάτια των ξένων - Περιηγητές στην Έδεσσα και την Πέλλα, 1328-1912»


Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Με τα μάτια των ξένων -Περιηγητές στην Έδεσσα και την Πέλλα, 1328-1912», που εξέδωσε πρόσφατα ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» (συνέκδοση του Συλλόγου με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας), πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00, στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (Μέγαρο Μπίλλη, Πλατεία Ιπποδρομίου).
Για το βιβλίο μίλησαν:
Αποστολία Μαλαδάκη, φιλόλογος
Θοδωρής Σαρηγκιόλης, ποιητής
Ευάγγελος Χεκίμογλου, Δρ.Οικ.Ιστορίας, Έφορος Εβρ. Μουσείου Θεσ/νίκης
Γιάννης Χατζηπέγιου, Πρόεδρος Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος».

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εδεσσαίων στη Θεσσαλονίκη.
Φίλοι και μέλη των δύο Συλλόγων συναντήθηκαν στην ιδιαίτερα όμορφη αυτή εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου. Μεταξύ αυτών και το ζεύγος Λάζιου (Μάριος και Τάνια).
Το βιβλίο του Συλλόγου μπορεί κανείς να το προμηθευτεί από τα βιβλιοπωλεία της πόλης της Έδεσσας, από το τουριστικό περίπτερο (Καταρράκτες Έδεσσα) καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου (πληρ. στο email megasalexandrosedessas@gmail.com) . Στη Θεσσαλονίκη στο βιβλιοπωλείο Κεντρί (Δημ. Γούναρη 22, Θεσσαλονίκη).



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.