Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας στην Πορτογαλία


Στο διάστημα από 30/9/2019 έως και 4/10/2019 το σχολείο μας συμμετείχε σε κινητικότητα του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο " «PEACE & HUMANRIGHTS & DIVERSITY & TOLERANCE» " και κωδικό  2018-1-ΙT02-KA229-048562_2 , στο οποίο συμμετέχουν και σχολεία από την Τουρκία, την Ιταλία, την Λέτονία και την Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, μετακινήθηκαν έξι μαθητές και 2 εκπαιδευτικοί ,στο σχολείο Escola Profissional do Alto Lima CIPRL, για τις ανάγκες του προγράμματος. Εκτός από την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες, μαθητές και καθηγητές από όλες τις χώρες ξεναγήθηκαν στις γύρω περιοχές, προκειμένου να γνωρίσουν την ιστορία και τα μνημεία τους. Η επόμενη κινητικότητα του προγράμματος θα λάβει χώρα στην Λετονία, όπου 2 εκπαιδευτικοί και 6 μαθητές του σχολείου μας θα παρευρεθούν εκεί στις αρχές Μαρτίου.  

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι μαθητές Νικολάου Νικόλαος και Όρλης Φίλιππος του τομέα Πληροφορικής και οι μαθήτριες Κιρκενίδου Ιωάννα, Σιώπη Αριάδνη, Ταγάρη Πασχαλίνα και Παγκαλτζή Ευαγγελία του τομεα Υγείας του σχολείου μας μαζί με τους εκπαιδευτικούς Ράπτη Νικόλαο (καθηγητή Πληροφορικής) και Μαντή Ευαγγελίας (καθηγήτρια μαθηματικών). 
 Στον πυρήνα των εκπαιδευτικών που τρέχουν αυτό καθώς και τα άλλα πρόγραμματα Erasmus+ είναι και οι κ. Χριστιανίδης Σταύρος, Παντελίδης Κοσμάς, Μίκα Ευαγγελία και η κ. Καραθάνου Μαγδαληνή ως υπεύθυνη επικοινωνίας όλων των παραπάνω.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.