Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Κυκλοφορούσαν με πλαστά 500ευρα (φωτο)



Συνελήφθησαν χθες (14 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο αλλοδαποί ηλικίας 35 και 30 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντοπίσθηκαν 4 χαρτονομίσματα αμφιβόλου γνησιότητας, ονομαστικής αξίας 500 ευρώ το καθένα, τα οποία και κατασχέθηκαν. 
Επίσης κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ενώ σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.