Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

711 ιατρικά ραντεβού με κατοίκους των Προμάχων στις Κινητές Ιατρικές ΜονάδεςΥλοποιήθηκε ο  κύκλος εργασιών των Κινητών  Ιατρικών Μονάδων στα πλαίσια  παροχής δωρεάν υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους Προμάχους Αλμωπίας.  Η δράση  πραγματοποιήθηκε από 04-10-2019 εως 06-10-2019 . Μέσα σε τρεις ημέρες πραγματοποιήθηκαν 711 ραντεβού με κατοίκους των Προμάχων, άλλα και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Άνθρωποι απομακρυσμένων ορεινών χωριών είχαν την ευκαιρία να εξεταστούν από γιατρούς 8 ειδικοτήτων: 
(χειρουργός,ακτινολόγος,καρδιολόγος,οφθαλμίατρος διαιτολόγος,ψυχολόγος,ορθοπαιδικός και ωτορινολαρυγολόγγος ).
Όμως η δράση τους δεν σταμάτησε εκεί. Παράλληλα με τη λειτουργία των ιατρείων (από τις 9.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ.  στις  04-10-2019 εως 06-10-2019   υλοποιήθηκαν παράλληλες ενημερωτικές ομιλίες σε ενήλικες και μαθητές σχετικά με θέματα υγιεινής, διατροφής, έγκαιρης διάγνωσης μαθησιακών δυσκολιών καθώς και μέτρηση οπτικής οξύτητας σε 150 μαθητές  περίπου. Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) που είναι ο αποκλειστικός δωρητής του προγράμματος, την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία « Αναγέννηση & Πρόοδος», την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων υγείας (ΑΕΜΥ), τους γιατρούς, το νοσηλευτικό , τεχνικό ,παραϊατρικό  ,καθώς και το διοικητικό  προσωπικό και  όλους όσους   πλαισίωσαν την ομάδα .
Ο Δήμος μας, έχει χρέος να συνεισφέρει  στον τομέα της υγείας  με κάθε δυνατό μέσο, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα συνεργασίας με Ιδρύματα και με Μ.Κ.Ο.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.