Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών ο 8ος Ημιμαραθώνιος- "Δρόμος Θυσίας" 2019 στα Γιαννιτσά! (βίντεο)


Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, ο 8ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Θυσίας – Pella half Marathon, που διοργανώθηκε από το Δήμο Πέλλας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τη συνδρομή του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και με τη συνεργασία της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών – Ο.Μ.Γ. και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας. 
Ο αγώνας δρόμου διοργανώνεται κάθε χρόνο στη μνήμη των  εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών στις 14 Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη γερμανική κατοχή.
Δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα, μαραθωνοδρόμοι, αθλητές του ΣΕΓΑΣ, στελέχη  και μαθητές  των στρατιωτικών σχολών Ευελπίδων και Μονίμων Υπαξιωματικών, ελεύθερα αθλούμενοι και περιπατητές, μαθητές και νήπια από την ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών, με την υποστήριξη δεκάδων εθελοντών τερμάτισαν στον πεζόδρομο Γιαννιτσών δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα συμμετοχής, τιμώντας την επέτειο της ομαδικής εκτέλεσης των Γιαννιτσιωτών της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 από τους Γερμανούς και τους ντόπιους συνεργάτες τους.
Ο Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2019 περιελάμβανε:
1. 8ος Ημιμαραθώνιος «PELLA HALF MARATHON»
2. ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΗΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 6.000m.
3. ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ & ΒΑΔΗΝ 1.000μ.
Το σήμα για την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Πλατανότοπος», έδωσε ο Δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, στις 09:00 το πρωί.
Ο τερματισμός έγινε στον πεζόδρομο Γιαννιτσών (Πολεμικό Μουσείο – Πλατεία ΕΠΟΝ).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα

dromosthis19
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.