Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημήτρης Μπίνος: Απαιτούνται πολιτικοί χειρισμοί για την επίλυση του προβλήματος των Λουτρών Αλμωπίας


Ζητήματα όπως το χθεσινό αλλά και ακόμη σοβαρότερα απασχόλησαν πολλές φορές τη διοίκησή μας και προηγούμενες διοικήσεις χωρίς ποτέ να φτάσουν στον τύπο και να προκαλέσουν βλάβη στη φήμη της Λουτρόπολης.
Η συνέχεια της εύρυθμης λειτουργίας είναι ο λόγος ύπαρξης των διοικήσεων. Αυτό πολλές φορές συνεπάγεται εμπιστευτικότητα στη διάδοση των πληροφοριών και χαμηλούς τόνους. Οι επιχειρήσεις είναι ευαίσθητοι οργανισμοί.

Οι επικίνδυνοι χειρισμοί του κυρίου Μπάτση και της ομάδας του τείνουν να μετατρέψουν ένα πανελλαδικό πρόβλημα, όλων των λουτροπόλεων, σε τοπικό. Κινούμενος από ρεβανσισμό και μη μπορώντας να αντιληφθεί την πολυπλοκότητα των χειρισμών αλλά και των αλληλεπιδράσεων που αυτοί προκαλούν, επιδίδεται στη διασπορά λάσπης εναντίον μου και εναντίον της διοίκησής μας. Κάλεσε μάλιστα για την εξεύρεση λύσης το σύνολο των νομικών της πόλης. Αυτό δείχνει ότι αντιλαμβάνεται ως νομικό ένα θέμα εξόχως πολιτικό.

Η δική μας διοίκηση υλοποίησε επί μέρους τμήματα για την έκδοση του σήματος, όπως η νομιμοποίηση των κτισμάτων και των κατασκευών, η εξασφάλιση πρόσβασης αλλά και χρήσης των χώρων λουτροθεραπείας, η συντήρηση των δρόμων πρόσβασης και πυρόσβεσης στην λουτρόπολη, η κατασκευή του βιολογικού ακαθάρτων λυμάτων. Απομένουν η τακτοποίηση του Ξενοδοχείου σε 3 αστέρων, η οριοθέτηση του χειμάρρου που διασχίζει την λουτρόπολη και η συμπλήρωση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ). Δεδομένου του ότι ο νόμος δεν συμπεριλαμβάνει τις προυφιστάμενες κατασκευές (στην λουτρόπολη υπάρχουν από την δεκαετία του 1930 και σε έκταση 73 στρεμμάτων) και ότι από τέλη Απριλίου έως 1 Σεπτεμβρίου υπήρχαν δεσμεύσεις από το νόμο στη διαχείριση των οικονομικών λόγω των δημοτικών εκλογών. Δεδομένου επίσης ότι εξασφαλίστηκε στις αρχές αυτής της διοίκησης η ένταξη της λουτρόπολης στους Ιαματικούς Φυσικούς Πόρους σε ΦΕΚ. Απαιτούνται πολιτικοί χειρισμοί για την επίλυση του προβλήματος, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Ελλάδος και το Υπουργείο Τουρισμού, καθώς και προσφυγή στις κατά νόμο επιτροπές.

Αντιλαμβανόμενος κάθε πρόβλημα της λουτρόπολης ως σοβαρό, καλώ τον κ. Μπάτση να συνειδητοποιήσει ότι πλέον είναι ο πρόεδρος της επιχείρησης. Παρόλο που έντεχνα απέκλεισε το σύνολο της αντιπολίτευσης από τη διοίκηση της εταιρίας, πράγμα που καμία άλλη διοίκηση δεν έκανε ποτέ για λόγους δεοντολογίας, αν χρειάζεται βοήθεια είμαστε εδώ. Αρκεί να τη ζητήσει με ειλικρίνεια.
Πρέπει όλοι να συμβάλλουμε, ώστε να μην πληγεί οικονομικά, η μεγαλύτερη λουτρόπολη της χώρας.

Δημήτρης Μπίνος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.