Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση - γιορτή της Τροχαίας Πέλλας για την οδική ασφάλεια (φωτο)


Με μια πανέμορφη γιορτή, με την συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών και με την κλήρωση 17 ποδηλάτων, σε μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, ολοκληρώθηκε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, η ιδιαίτερα σημαντική  έκθεση για την οδική ασφάλεια που διοργάνωσαν η Τροχαία Πέλλας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας. 
Η έκθεση διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων της Τροχαίας Πέλλας, που αφορούν στην οδική ασφάλεια των παιδιών και αυτή των πολιτών. Ξεκίνησε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.

Σήμερα, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, τελευταία ημέρα της έκθεσης ( η οποία έφερε τον τίτλο: «Συμμετέχω, Απαντώ, Κερδίζω! Με Ποδήλατο γυρίζω!»), στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, στις 5:30 μ.μ., πραγματοποιήθηκε γιορτή όπου έγινε κλήρωση για 17 ποδήλατα, σε μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

Στην εκδήλωση – γιορτή, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, ο Διοικητής της Τροχαίας Γιαννιτσών Βασίλης Πλούγαρλης (που μίλησε στην εκδήλωση), οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Φωκάς και Χρήστος Βουτσάς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Τόσιος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών π. Ιωάννης Σπυρίδης και πλήθος μαθητών & πολιτών.

podiltr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.