Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη αγανάκτηση για την κατασκευή παράπλευρων διοδίων στον κόμβο της ΠΑΘΕ στο Πολύκαστρο



Μεγάλη αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους κατοίκους και στην διοίκηση του δήμου Παιονίας η έναρξη των εργασιών για την κατασκευή παράπλευρων διοδίων στον κόμβο της ΠΑΘΕ στο Πολύκαστρο και μάλιστα χωρίς καμία ενημέρωση της δημοτικής αρχής από τον φορέα κατασκευής.

Ο δήμος , που για το θέμα αυτό προσέφυγε στη δικαιοσύνη το 2017, θα αποστείλει αρχικά διάβημα προς τον αρμόδιο υπουργό και τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να μην ξεκινήσει η λειτουργία αυτών των διοδίων πριν την κατασκευή του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Ευζώνων – Χαλάστρας και θα καθορίσει τις μελλοντικές του ενέργειες και αντιδράσεις σε συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς και με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο υπάρχων εθνικός δρόμος είναι ο πιο επικίνδυνος και με τα περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια. Είναι αδιανόητο να επιβληθούν διόδια στους κατοίκους του Πολυκάστρου και της ευρύτερης περιοχής για την χρήση ενός δρόμου που κλείνει περίπου 50 χρόνια από την κατασκευή του και που είναι δρόμος προς αποφυγήν.

Δήμος Παιονίας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.