Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση των εργαζομένων με το νέο πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας Αθ. Επιτροπάκη



Την πρώτη του συνάντηση με τους εργαζόμενους της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 4/10, ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ., Αθανάσιος Επιτροπάκης, στην αίθουσα Πληροφόρησης Νέων, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.
Ο κ. Επιτροπάκης μιλώντας στους εργαζόμενους όλων των υπηρεσιών και των δομών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πέλλας, επισήμανε ότι πρώτο μέλημά του είναι η συνέχιση του έργου των προκατόχων του αλλά και η βελτίωση της θέσης της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. έναντι της κοινωνίας αλλά και των εργαζομένων. Παράλληλα ζήτησε λίγο χρόνο ώστε να ενημερωθεί ενδελεχώς για τα προβλήματα της επιχείρησης. Δεν παρέλειψε δε να σημειώσει ότι  «το γραφείο του θα είναι ανοιχτό για όλους τους εργαζόμενους και για οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα αντιμετωπίζουν». 
 «Όλοι μαζί, οι εργαζόμενοι, το Δ.Σ. κι εγώ προσωπικά θα συμβάλλουμε ώστε να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το κοινωνικό, το ανθρώπινο και το πολιτιστικό πρόσωπο του Δήμου Πέλλας», τόνισε ο κ. Επιτροπάκης, προσθέτοντας ότι «οι δύο σημαντικοί πυλώνες της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., η κοινωνική αλληλεγγύη και ο πολιτισμός αποτελούν τις βασικές μας προτεραιότητες». 
Οι εργαζόμενοι της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. από την πλευρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του νέου προέδρου και του νέου Δ.Σ. σημειώνοντας ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχισθεί η καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ της Διοίκησης και των εργαζομένων στην επιχείρηση. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.