Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον τελικό ο Πετρούνιας και φουλ για χρυσό στο παγκόσμιο


Ραντεβού για τον τελικό του Σαββάτου (12/10) στους κρίκους, όπως ακριβώς αναμενόταν, έκλεισε και επίσημα ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Στουτγάρδης, φτάνοντας πλέον σε απόσταση αναπνοής από την κατάκτηση της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020».

Ο 28χρονος Ολυμπιονίκης παρέμεινε μέχρι το τέλος του προκριματικού στην 4η θέση με 14,700 βαθμούς, πίσω από τον Τούρκο Ιμπραΐμ Τσολάκ (14,858 β.), τον Βραζιλιάνο Αρτούρ Ζανέτι (14,700 β.) και τον Γάλλο Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (14,700 β.), με τους δύο τελευταίους να υπερισχύουν στην ισοβαθμία έχοντας καλύτερο επιμέρους βαθμό για εκτέλεση του προγράμματός τους.

Στον τελικό του Σαββάτου (12/10, 19:40 – 20:50 ώρα Ελλάδας), ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας θα κληθεί να διατηρήσει τα «σκήπτρα» του, αλλά και να κερδίσει μία από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.