Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε πλήρη εξέλιξη οι διαδικασίες προετοιμασίας για το Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες προετοιμασίας για το Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας. Ο Δήμαρχος Έδεσσας σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο, επισκέφτηκαν τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα, όπου ενημερώθηκαν για την πορεία του πολύ σημαντικού αυτού έργου για την Έδεσσα.
Ο Υπουργός ενημέρωσε τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη ότι οι μελέτες έχουν ολοκληρωθεί και από πλευράς Υπουργείου Δικαιοσύνης έχουν δοθεί οι εντολές για τη γρήγορη υλοποίηση της διαδικασίας κατασκευής του Δικαστικού Μεγάρου με Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).
Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου εξέφρασε την ικανοποίησή του και τόνισε ότι ο Δήμος Έδεσσας θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Κανονικά θα έπρεπε να ενδιαφερθεί για την δημιουργία φυλακών, δεν ξέρεις ποτέ αν θα μπεις μέσα όσο και να σε ευνοούν τύχη και καταστάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.