Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία η γιορτή της Καρατζοβίτικης πιπεριάς στο Γαρέφι Αλμωπίας – Ρεσιτάλ χορού από τον Δήμαρχο Αλμωπίας (βίντεο)


Ο κόκκινος θησαυρός της Αλμωπίας

O ΜΣ Γαρεφίου "Κώστας Γαρέφης" με μεγάλη επιτυχία για 12η χρονιά διοργάνωσε την γιορτή Καρατζοβίτικης πιπεριάς, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στο χωριό Γαρέφι του Δήμου Αλμωπίας. Το Γαρέφι πρωταγωνιστεί για πάνω από έναν αιώνα στην καλλιέργεια του συγκεκριμένου εντόπιου τύπου πιπεριάς (πιπεριά Μπαχόβου ή Καρατζοβίτικη), η οποία προορίζεται τόσο για το καθημερινό τραπέζι, όσο και για την παραγωγή του γλυκού καπνιστού πιπεριού και του μπούκοβου. Οι επισκέπτες απολαύσαν εκλεκτά εδέσματα της περιοχής με βάση την καρατζοβίτικη πιπεριά και τα παράγωγά της, αλλά και διάφορα άλλα τοπικά προϊόντα. 

Συγκινημένος στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης αναφερόμενος για το κόκκινο πιπέρι Γαρεφίου είπε ότι θα κάνουμε ότι απαιτείται για το νερό ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα το καλοκαίρι. Ως γνωστό δεινός χορευτής ο δήμαρχος δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του. 

Ακολούθησε γλέντι για όλους με την ορχήστρα "Καρατζοβίτες"
pipgar
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.