Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στις φλόγες δέκα οχήματα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη!


Στις φλόγες τυλίχτηκαν δέκα αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα, τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική και Δυτική Θεσσαλονίκη.

Φωτιά εκδηλώθηκε στις 06:30 σε πέντε οχήματα, σταθμευμένα σε πυλωτή πολυκατοικίας, στην οδό Οκεανίδων στην περιοχή της Χαριλάου, και σε άλλα τρία αυτοκίνητα σε κοντινή απόσταση επί της οδού Αναξιμάνδρου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία οι φωτιές προκλήθηκαν από εμπρησμό. Εννέα πυροσβέστες με τρεις υδροφόρες κλήθηκαν για κατάσβεση. Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες εμπρησμού ανέλαβε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Στις 07:50, φωτιά εκδηλώθηκε σε δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα στην περιοχή της Σταυρούπολης. Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνά - μέχρι αυτή την ώρα - το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.